Verzenden & retourneren

LEVERTIJD


Wij doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

 

 

VERZENDKOSTEN


Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengen wij voor brievenbuspakjes €1,95 en voor een brievenbuspakket met track&trace €3,95 in rekening. Wanneer het pakketje niet door de brievenbus kan word het bedrag van 6,95 in rekening gebracht. Vanaf €100,- is de verzending gratis.
Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. de ondernemer behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door post NLl of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

 

 

 

 

 RETOURNEREN

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en - indien redelijker wijze mogelijk - in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Tevens kunnen verpakkingen van producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen. Zo kunnen schoenen bijvoorbeeld niet in een dicht getapte schoenendoos retour worden gestuurd/genomen.

 

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor na zijn of haar account voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) direct, aan AI LOF. De consument draagt de kosten voor de retourzending.

Retouradres:
 AI LOF
 Berkenheuvedreef 6
 5709 SW Helmond