Vandaag besteld, is dezelfde dag verzonden!
Achteraf betalen met Klarna
whatsappservice : 0641996640

Verzenden & retourneren

LEVERTIJD


Wij doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

 

 

VERZENDKOSTEN


Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengen wij voor brievenbuspakjes €1,95 en voor een brievenbuspakket met track&trace €3,95 in rekening. Wanneer het pakketje niet door de brievenbus kan word het bedrag van 6,95 in rekening gebracht. Vanaf €50,- is de verzending gratis.
Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. de ondernemer behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door post NLl of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

 

 

 

 

 RETOURNEREN

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Voorwaarde voor het daadwerkelijk gebruikmaken van het herroepingsrecht is dat de betreffende artikelen deugdelijk verpakt, compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden samen met de pakbon. Indien beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van een ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, behoudt Ai lof zich het recht voor om een retourzending te weigeren.

 

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor na zijn of haar account voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) direct, aan AI LOF. De consument draagt de kosten voor de retourzending.

LET OP: SALE ARTIKELEN KUNNEN NIET RETOUR.

 

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Meld je retour aan in je Ai lof acount

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw pakbon toe.
3. Plak ons retour adres op het pakket. [retour adres: Zandershoeve 12 5708 TC Helmond]
4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €7,25 per pakket.
5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

 

 Retouradres:
 AI LOF
 Zandershoeve 12
 5708 TC Helmond                                                                                                 

Vandaag besteld, is dezelfde dag verzonden!
Achteraf betalen met Klarna
whatsappservice : 0641996640