Vandaag besteld, is dezelfde dag verzonden!
Achteraf betalen met Klarna
whatsappservice : 0641996640

Disclaimer

Disclaimer voor wwwailof.nl


eenmanszaak(Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen ailof, verleent u hierbij toegang tot www.ailof.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
ailof behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid
Ai lof spant zich in om de inhoud van www.ailof.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
De op www.ailof.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ai lof.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.ailof.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Ai lof. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.ailof.nl. Ai lof oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op www.ailof.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ai lof nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ai lof en haar licentiegevers en bezoekers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ai lof, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 
Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Vandaag besteld, is dezelfde dag verzonden!
Achteraf betalen met Klarna
whatsappservice : 0641996640